Optimaal genieten van het uitlaten van jouw huisdier doe je zo!

Je herkent het vast wel: Je komt net je bed uit op de vroege ochtend en wil het liefst de dag rustig beginnen met een lekker koffietje en een goed ontbijt. Jouw trouwe viervoeter staat echter al om je heen te springen en kan niet wachten om weer naar buiten te gaan. Fijn dat je hond meteen zo energiek is, maar mag jij niet eerst even een bak koffie drinken om ook die zelfde energie te krijgen? Tuurlijk wel! De ondernemers Tom & Bram van Joinz hebben daarom de ideale oplossing voor jou!

Koffie to go voor tijdens iedere uitlaatbeurt!

De dag goed beginnen doe je het beste met een goede kop koffie. Met een enthousiaste hond als huisdier heb je daar ‘sochtends niet altijd tijd voor. Geniet tijdens het uitlaatrondje daarom van een kop koffie of thee uit een herbruikbare koffiebeker to go!

Of je nou ‘sochtends de dag goed wil beginnen, of ‘smiddags er even tussen uit wil met de hond, met een herbruikbare koffiebeker to go kan jij altijd optimaal genieten van de uitlaattocht met je hond! Joinz biedt een ruim assortiment aan herbruikbare koffiebekers aan. Van dubbelwandige koffiebekers met deksel tot herbruikbare koffiebekers van gerecycled materiaal. Met deze duurzame koffiebekers to go zorgen we bovendien voor een schoon milieu zonder parkjes die vol liggen met wegwerpbekertjes. Zo draag je met deze handige gadget ook nog eens een steentje bij aan een groene toekomst voor onze trouwe huisdieren! 

Herbruikbare koffiebekers bedrukken

De herbruikbare koffiebekers van Joinz zijn niet alleen uniek en hip, maar ze worden ook bedrukt met jouw bedrijfslogo! Zo zijn de herbruikbare koffiebekers met logo gave merchandise voor de hondenclub of je uitlaatservice. De bedrukte herbruikbare koffiebekers zijn zo super leuk om uit te delen aan klanten en collega’s en promoten zo ook direct jouw bedrijf!

Je kan jouw herbruikbare koffiebekers laten bedrukken vanaf €0,83 per stuk. Niet alleen van hoge kwaliteit, maar dus ook nog eens reuze voordelig! Geniet jij straks ook optimaal van het uitlaten van je hond met bedrukte herbruikbare koffiebekers? Ontvang bij Joinz dan binnen no-time een gepersonaliseerd en gratis ontwerp van jouw bedrukte herbruikbare koffiebekers!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter